Анти алергиски перници

Anti-stress перницата е специјално дизајнирана да постигне најдобар ефект за релаксација на корисникот.

Antistress перницата е составена од карбонска навлака или материјал со карбонски влакна и внатрешно засебно јадро исполнето со 700г. полнеж.

Antistress перницата во својата конструкција на навлаката има и карбонски влакна кои го намалуваат електрицитетот и Ви овозможуваат порелаксиран сон кој воедно Ве заштитуваат од непријатен мирис и прашина.

Навлаката на Anti-Allergy перницата e изработена од висококвалитетен памук, чија конструкција ја сочинуваат 233 памучни конци на еден инч. Перницата е исполнета со полиестерски антиалергени влакна – ваквиот состав во целост ја елиминира можноста од појава на алергиска реакција.

Научните истражувања покажаа дека како спиете зависи од вашата телесна температура. Револуционерните нови Cirrus влакна се развиени за да се отстрани топлината од телото кога вашата температура се зголемува. Вишокот на топлина се складира во полнењето на перницата и се ослободува кога вашата температура се намалува, се додека повторно не се воспостави оптимална температура.

Навлаката на Anti-Allergy перницата e изработена од 100% полиестер Микрофибер со врежана коцкеста сатинозна структура.

Refreshing перница – навремена терморегулација додека спиете.

Научните истражувања покажаа дека како спиете зависи од вашата телесна температура. Револуционерните нови Cirrus влакна се развиени за да се отстрани топлината од телото кога вашата температура се зголемува. Вишокот на топлина се складира во полнењето на перницата и се ослободува кога вашата температура се намалува, се додека повторно не се воспостави оптимална температура.

Навлаката на Anti-Allergy перницата e изработена од 100% полиестер Микрофибер со врежана коцкеста сатинозна структура.

Обвивката на Hygienic перницата е од ткаен материјал кој обезбедува пријатно чувство додека спиете.  Внатрешноста на перницата е исполнета со полиестерски влакна во форма на мали топчиња кои нудат совршено распоредување на тежината на главата на самата перница.

 

 

Овој производ во моментов не е на залиха.

Дополнителни информации

Модел

, , ,

Рецензии

Сеуште нема рецензии

Бидете први кој ке направи рецезија за “Анти алергиски перници”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *