Бесплатна достава на сите нарачки над 3000 денари.

Заштитни маски

Нема на залиха
Само %1 останати
Сомниа Шоп им излегува во пресрет на своите клиенти секогаш кога им е најпотребно. Маските се составени од три слоја на полипропилен кои што нема да дозволат штетните честички во воздухот да допрат до вас. Маските ги имаме со ластик и со врвки и истите се спакувани во кутија. Маските со врвки се спакувани по 30 маски во кутија, а маските со ластици се спакувани по 50 маски во кутија. Да се заштитиме за доброто на сите.
Внесете ваша рецензија
Оставете рецензија:Заштитни маски
Ваша оцена

Сомниа Шоп 2023 ®

Copyright © 2022-present Digital ID, Inc. All rights reserved.