Со секоја нарачка над 3000 денари добивате бесплатна достава! 

КОРИСТЕЊЕ НА ВАШИТЕ ПОДАТОЦИ

Ние прибираме информации за Вас кога се регистрирате на нашата веб страна, кога правите нарачка/купувате. Кога нарачувате или се регистрирате на нашиот веб сајт, можно е да побараме од Вас, да ги внесете следните информации: име и презиме, е-маил адреса, адреса, телефонски број како и број на платежна картичка, датум на истекување, име и презиме од страна на Casys (http://casys.com.mk). Вие можете, исто така, да го посетувате нашиот веб сајт анонимно. SomniaShop.mk има пристап до основните податоци како име и презиме, телефон, адреса, е-маил, но нема пристап до вашите осетливи податоци, како платежна картичка и/или број на банкарска сметка. Вашата интернет трансакција ќе биде процесуирана преку порталот за наплата од кредитни картички на Casys (http://casys.com.mk). Порталот користи најнова технологија за заштита на вашите податоци кој овозможува бројот на вашата картичка да се испраќа директно до банката преку сигурна конекција. Исто така, нашите сервери може автоматски да прибираат информации за Вашиот компјутер кога го посетувате веб-сајтот, вклучително, но не ограничувајќи се на видот на прелистувач кој го користите, оперативниот систем, веб-сајтот од кој сте дошле, и Вашата интернет протокол (“IP”) адреса. Вашата IP адреса обично има врска со местото од кое се поврзувате на интернет, како на пр. Вашиот интернет провајдер, Вашата компанија или универзитет.

Сомниа Шоп 2023 ®

Copyright © 2022-present Digital ID, Inc. All rights reserved.