Со секоја нарачка над 3000 денари добивате бесплатна достава! 

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

Наша цел е да Ви обезбедиме информации прилагодени на вашите потреби како поединец и истовремено да ја заштитиме Вашата приватност согласно Законот за заштита на лични податоци и Правилникот за техничките и организациските мерки за обезбедување тајност и заштита на обработкаа на личните податоци на Република Македонија. Ве молиме внимателно да ја прочитате Политиката на приватност. Вашето користење и/или регистрација на кој било дел од веб-сајтот значи дека ја прифаќате нашата Политика на приватност. Доколку не се согласувате со оваа Политика на приватност, Ве молиме да не го користите веб-сајтот. Не прифаќаме каква било одговорност за штетите што настанале при склучување договор, водење судска постапка или друго, доколку штетата настанала поради користење или неможност за користење на нашата страница или поради одлука која била донесена како резултат на посета на страницата. Со исклучок на материјалите кои се од правен карактер останатите материјали претставуваат наши гледишта и ставови – тие не се правен или стручен совет. Нашата Политика за приватност може повремено да се менува, без претходно известување. Вашето користење на сајтот подразбира дека ги прифаќате евентуалните измени на Политика за приватност.

Александар Јовановски
aleksandarjov@comfy-angel.com.mk
075 361 499
офицер за заштита на лични податоци

Сомниа Шоп 2023 ®

Copyright © 2022-present Digital ID, Inc. All rights reserved.