Со секоја нарачка над 3000 денари добивате бесплатна достава! 

Koni Summer Комплет 

Перници

Заштитници

Јоргани

Изберете ја идеалната перница за Вас

Aloe Vera

Идеална за оние кои спијат на

грб/стомак и комбинирано.

Перницата на вода

се прилагодува со додавање и празнење на вода.

Green Tea

Перницата е идеална за оние кои

спијат странично, на грб или комбинирано.

Carbon

идеална за оние кои спијат странично,

на грб или комбинирано.

Lunna

Памучна перница идеална за

оние кои спијат на стомак.

Larrisа

Памучна перница идеална за оние кои

спијат на грб/стомак и комбинирано.

Cumulus

Идеална за оние кои спијат странично,

на грб или комбинирано.

Перница со пердуви

Идеална за оние кои спијат на

грб/стомак и комбинирано.

Јоргани

Јоргани за сите сезони

Постелнини

Комплети

Додатоци

Најпродавани

Производи кои се најбарани од нашите купувачи

Акција

Производи кои ги добивате со специјална понуда

Besplatna dostava na pernici i postelnini mk

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

За нарачки со поголем износ од 3.000 денари, следува бесплатна достава.

Zasteda na pernici mk

МИН. 30% ЗАШТЕДА

Со секоја порачка на нашиот сајт заштедувате мин. 30%
Zastita pri online poracuvanje

ЗАШТИТА

Веб сајтот има 2048-bit SSL енкрипција.
Online poddrska pernici

ОНЛAЈН ПОДДРШКА

За секоја потребна информација можете да контактирате со нашите онлајн агенти.


Сомниа Шоп 2023 ®

Copyright © 2022-present Digital ID, Inc. All rights reserved.