Со секоја нарачка над 3000 денари добивате бесплатна достава! 

Snorban перница

510,00 ден. 599,00 ден.
Достапно

somnia zadovolstvoto e zagarantirano
Snorban медицинската перница е антиалергиски и медицински производ кој помага во намалување на 'рчењето. Snorban перницата ќе ви овозможи да спиете мирно и во природна позиција. Употребувајќи го иновативниот дизајн, перницата е тестирана и призната интернационално. Кај испитаниците покажало дека 82% од нив имаат подобрување.  

Опис на производот

  • Висина - ниска
  • Димензии - 50cm x 70cm
  • Изработка - Материјали со Oeko-Tex® сертификат - гаранција за безбедно користење; обликуваниот дел од сунгер во внатрешноста на перницата им дозволува на вратот, главата и телото да имаат правилно држење
  • Одржување - перење во машина на 40º C, без центрифуга

Состав

  • Навлака - 100% Полиестер
  • Внатрешност- 100% Полиестер + обликуван сунѓер
Внесете ваша рецензија
Оставете рецензија:Snorban перница
Ваша оцена

Сомниа Шоп 2023 ®

Copyright © 2022-present Digital ID, Inc. All rights reserved.