Бесплатна достава на сите нарачки над 3000 денари.

Aloe Vera перница

499,00 ден.
Достапно
Барате повисока потпора за вашиот врат и глава додека спиете, а воедно сакате луксузен изглед на вашата перница? - За вас имаме одличен предлог, тоа е нашата Алое Вера перница. Перницата сјае со својот изглед. Нејзините карактеристики се исто така богати, најпрво навлаката од кој е изработена перницата е квалитетен микрофибер кој е третиран со екстракт од Алое Вера со намера да ви донесе чувство на мирен и спокоен сон, при изработка на навлаката се наоѓаат и печени полиестерски влакна со специфична шара на штепување. Перницата има свој ѕид чија улога е да и дозволи на перницата да дише. Перницата има свој препознатлив знак, тоа е украсната зелена врвца која ги спојува материјалот и ѕидот од навлаката На страната од перницата се наоѓа патент кој ви дозволува да ги погледнете полнежот на перницата. Полнежот на Алое Вера перницата е направен од силиконски топчести полиестерски влакна кои не дозволуваат бактериите да се размножуваат. Полнежот на перницата изнесува 600грама. Материјалите од кои е направена Алое Вера перницата се со Oeko-Tex® сертификат, што гарантира дека нема да предизвикаат никакви алергии. Перницата/Навлаката може да се пере во машина на 40º C. Димензии: 50cm x 70cm Состав: Навлака- 100% Микрофибер третиран со екстракт од Алое Вера. Внатрешност- Полиестер 100% Полнеж: 600 грама
Внесете ваша рецензија
Оставете рецензија:Aloe Vera перница
Ваша оцена

Сомниа Шоп 2023 ®

Copyright © 2022-present Digital ID, Inc. All rights reserved.