Со секоја нарачка над 3000 денари добивате бесплатна достава! 

Принципи за заштита на лични податоци

Ние имплементираме различни безбедносни мерки за одржување на безбедноста на вашите лични податоци, кога нарачувате или внесувате, поднесувате или пристапувате кон вашите лични податоци. Ние користиме сигурносен сервер. Сите податоци за платежната картичка се трансмитираат преку Secure Socket Layer (SSL) технологија и потоа се енкриптираат во базата на податоци на провајдерот на платежниот систем (Payment Gateway Database). Пристап кон овие податоци имаа исклучиво авторизирани лица со специјални пристапни права кон системите и се обврзани да ја чуваат тајноста на податоците. Веб сајтот има 256bit Comodo SSL енкрипција. Оваа енкрипција се добива исклучиво доколку компанија е верификувана од Осигурителна компанија од Англија. Оваа политиката за испорака се однесува исклучиво само за производи кои се нарачани преку онлајн продавницата www.somniashop.com Вашите податоци не се споделуваат со трети лица.

Сомниа Шоп 2023 ®

Copyright © 2022-present Digital ID, Inc. All rights reserved.