Со секоја нарачка над 3000 денари добивате бесплатна достава! 

Soft Touch заштитник

Цена од 270,00 ден.
Достапно
Само %1 останати

somnia zadovolstvoto e zagarantirano

ПОДЛОГА КОЈА ВЕ ЗАШТИТУВА

SOMNIA SOFT TOUCH ЗАШТИТНИК

Ултра мека и удобна подлога која го заштитува вашиот душек од нечистотии и го продолжува неговиот век, а воедно ве заштитува и Вас.


Дупла заштита, за душекот и за Вас:

Душекот не можете да го перете и чистите, но заштитникот можете. Користете подлога со која се заштитувате од душекот и сите нечистотии. Исперете го по потреба и повторно спијте на чиста подлога.

Колку години го користите вашиот душек? Дали знаевте дека има начин да го заштитите од течности и нечистотии? Креветот го користите секој ден, и со тоа е изложен на секакви околности.

Замислете го спиењето на постојано чиста и свежа подлога, лесна за одржување и перење

Ластиците на сите агли помагаат да го зацврстите и фиксирате за душекот. Лесно се поставува, останува во истата позиција, а по потреба и лесно се отстранува.

Блиску штепованиот заштитник ви гарантира дека тој нема да ја изгуби својата форма, односно материјалот нема да се насобере на едно место, а да се испразни на друго. 

Технички спецификации и карактеристики:
Димензија: 90х200 / 140x200 / 160x200 / 180x200
Материјал: 100% Полиестер
Шема на штеповање: Дијаманти

Внесете ваша рецензија
Оставете рецензија:Soft Touch заштитник
Ваша оцена

Сомниа Шоп 2023 ®

Copyright © 2022-present Digital ID, Inc. All rights reserved.