-7%

4 Сезони јорган

Rated 5.00 out of 5 based on 5 customer ratings

899 ден1.299 ден

Јорганот за 4 сезони е составен од два јоргански панели со различна тежина кои се лесно прилагодливи според вашите потреби.
Двата јоргани можат да се користат заедно или одделно. Поединечните панели се со различна дебелина, полесниот панел е со 200g/m² и е соодветен за летниот период а подебелиот е со 300g/m² и одговара за пролетниот и есенскиот период. Поврзете ги двата панели со пластичните дрикери и добивате топол јорган за зимскиот период.
Јорганот може да се пере во машина на 40°C.
Сите материјали од кои е направен 4 сезонскиот јорган се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

Clear

Дополнителни информации

Димензии cm
Димензии

, , , ,

Состав

Материјал: 100% Полиестер
Внатрешност: 100% Полиестер