Бесплатна достава на сите нарачки над 3000 денари.

Бебешко перниче

150,00 ден. 300,00 ден.
Достапно
Овозможете му на Вашето бебе нежна обвивка која истовремено ќе овозможи температурна регулација. Бебешкото перниче е изработено од полиестер за нежност и лесно одржување. Памукот ја регулира температурата на телото на Вашето бебе во текот на ноќта а полиестерот е познат по својата издржливост и му дава својства на лесно одржување на јорганчето. Бебешкото перниче може да се пере во машина на 40°C. Сите материјали од кои е изработено бебешкото перниче се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии и се обезбедува одржливост на здравјето и правилниот разој на бебето. Димензии: 40cm x 60cm
Внесете ваша рецензија
Оставете рецензија:Бебешко перниче
Ваша оцена

Сомниа Шоп 2023 ®

Copyright © 2022-present Digital ID, Inc. All rights reserved.